Acquire

Fleet en bedrijfsvoertuigen.

Met ons Opel Fleet aanbod helpen wij kleine en middelgrote bedrijven met het beheer van hun wagenpark.
Lauwers/GMAN/Van Mossel is preferentieel partner van de meeste leasemaatschappijen en bij Garage Lauwers vindt u vast het type wagen dat het beste past binnen de noden en het budget van uw bedrijf.

Of het nu gaat over de Combo, de Vivaro of de multifunctionele Movano, bij Garage Lauwers beschikken we over de perfecte bestelwagen voor elk type bedrijf. In verschillende hoogtes en lengtes, met of zonder laadbak of kipper.

DE NIEUWE OPEL COMBO

Ongekend veelzijdig, tot 3,9m3 laadruimte, efficiënte motoren en geavanceerde assistentiesystemen: de nieuwe Combo biedt alles om uw bedrijf uitstekend vooruit te helpen. Wat u ook wilt meenemen: de Combo maakt het u gemakkelijk. Dankzij een laadvermogen tot 1000 kg en schuifdeuren. Zo neemt u gemakkelijk al uw spullen mee. Het moderne interieur van de Combo is voorzien van tot 15 praktische opbergvakken en een 8-inch touchscreen. Dankzij de hoge zitpositie heeft u uitstekend zicht op de weg.

DE NIEUWE OPEL VIVARO

De nieuwe Vivaro is te bestellen vanaf eind februari 2019. De Vivaro is er als Gesloten Bestelwagen, Dubbele Cabine met maximaal zes zitplaatsen en Platform Cabine voor verschillende soorten opbouw. Tevens zal de Vivaro voor het eerst in drie lengtevarianten worden aangeboden: 4,60 meter, 4,95 meter en 5,30 meter. In de langste variant kunnen objecten tot 4,02 meter veilig worden vervoerd dankzij de FlexCargo doorlaadmogelijkheid onder de passagiersstoel.

DE NIEUWE OPEL MOVANO

De nieuwe Opel Movano is gebruiksvriendelijker en moderner dan ooit. Talrijke assistentiesystemen en nieuwe technologie maken de werkdag prettiger en veiliger. Het ‘Rear Vision’-camerasysteem bijvoorbeeld, zorgt dat de bestuurder onderweg goed zicht heeft op de situatie achter de auto. Ook Blind Spot Alert (dodehoekwaarschuwing) en Lane Departure Warning (rijstrookassistentie) verhogen de veiligheid. Tevens profiteren bestuurders in de nieuwe Opel Movano van optimale connectiviteit, een draadloze smartphonelader en infotainment via Apple CarPlay en Android Auto, te bedienen via de 7-inch touchscreen.