Acquire

Receptie / werkplaats.

Of u nu van plan bent om een nieuwe Opel te kopen, uw Opel van accessoires te voorzien, een reparatie nodig heeft of gewoonweg meer wilt weten over de producten en diensten die Opel u kan bieden dan is Opel Service er om u te helpen. Garage Lauwers beschikt over een uitgebreid assortiment, producten en diensten om u daarbij van dienst te zijn.

U bent van harte welkom, de koffie staat klaar! Er is ook gratis Wifi beschikbaar.

Wat houdt een onderhoudsbeurt aan je auto eigenlijk in?

  • Het goed onderhouden van je auto zorgt ervoor dat je in een veilige, betrouwbare auto blijft rijden.
  • Tijdens een onderhoudsbeurt wordt je auto geïnspecteerd op 50 tot 100 punten. Die punten worden specifiek voor jouw auto voorgeschreven door je autofabrikant, net als het onderhoudsinterval.
  • Voor nieuwere auto's wordt een onderhoudsbeurt ook wel op basis van je rijgedrag gepland.
  • Het vervangen van de (motor)olie en de (motor)oliefilter zitten vaak standaard in een onderhoudsbeurt. Cruciale onderdelen en vloeistoffen als remmen, banden, ruitenwissers, remvloeistof en uitlaat worden altijd geïnspecteerd.

Bij Garage Lauwers komt u niet voor verrassingen te staan. Elk onderhoud en alle herstellingen gebeuren in eigen atelier door ons vakkundig en goed opgeleid personeel. Hebben wij een bepaald reserveonderdeel niet in voorraad, dan kunnen we dit snel op de kop tikken via één van de andere GMAN/Van Mossel-partners.

Uw (bedrijfs)wagen is in goede handen!